Nederlag til Serie 1 og Serie 2

image
29. august 2018 kl. 13:45

Serie 2 var på besøg ved naboklubben Kildemosen BK. Kildemosen BK er rækkens tophold, og må formodes at være en klar oprykningskandidat. KFUM fik da også en snitter på 9-1 efter halvlegsføring til Kildemosen på 5-0. Patrick Sørensen scorede KFUM´s enlige mål.

Serie 1 var på besøg i Søndersø, og da havde de fleste nok forventet point(s). Efter en lynscoring af KFUM i første minut var forventningerne også store. KFUM  skulle også havde lukket kampen allerede efterfølgende med en kasse eller to mere i starten af 1. halvleg. Søndersø udligner efter ca. 10 min. Så bliver KFUM ramt af et lidt tyndt gult kort, og så kommer Søndersø på 2-1. Dette bliver pausestillingen. 2. halvleg starter igen med et lynmål af KFUM og 2-2 er stillingen til midt i halvlegen, indtil Søndersø får et mål ud af ingenting 3-2! Søndersø udbygger føringen med et langskudsmål til 4-2. I slutfasen reducerer KFUM til 4-3 og dommeren fløjter kampen af.