Sejr til Serie 1 - nederlag til Serie 2 i weekenden

image
04. september 2018 kl. 13:08

Serie 1 spillede fredag mod Glamsbjerg. Kampen startede med en lynhurtig scoring af Glamsbjerg efter kun et halvt minut. Efter 10 minutter stod der 0-2 til Glamsbjerg, og så så det lige pludseligt alvorligt ud for KFUM. Inden pausen fik KFUM dog udlignet ved Rugsel Martinez og Ebersbach på straffespark.

I 2. halvleg fik KFUM sejrmålet - igen på et straffespark og igen scorede Ebersbach sikkert. En til tider lidt rodet og uskøn kamp - lidt præget af mærkelige dommerkendelser. Men de 3 point blev i KFUM.

Serie 2 spillede også på hjemmebane mod DSIO. KFUM kom foran ved den nye spiller fra Kenya John, som viste gode takter. DSIO fik dog udlignet på et yderst tyndt straffespark - begået af KFUM´s fremragende målmand Jimmi Andersen. I 2. halvleg fik DSIO igen en scoring på et mærkeligt frispark, hvor hverken mur eller spillere var klar. Dommeren godkendte imidlertid målet, og DSIO vandt lidt ufortjent 2-1. KFUM´s keeper Jimmi Andersen var kampens helt store spiller med mange flotte redninger.