Serie 1 vandt i Ubberud - Serie 2 tabte til BBB i weekenden

image
28. maj 2018 kl. 15:11

Serie 1 var på en tur til Ubberud i fredags på en sommervarm aften. Kampen var uhyre vigtig, da begge mandskaber havde brug for en sejr i kampen om at undgå en af de nederste pladser. KFUM var bagud ved pausen med 2-0 på mål af Ubberuds Emil Maagaard. i 2. halvleg fik vi dog styr på kampen - bl.a. med et hattrick af Chr. Ebersbach og en kasse af Nikolaj Switzer - og  KFUM reddede sejren hjem med resultatet 3-4. Det sidste mål scoret af Eber i de døende minutter af kampen. Nu har Ubberud virkelig kniven for struben - idet holdet mindst skal have 10 point i de sidste kampe, for at overhale KFUM i kampen omkring nedrykning. Bolbro er næsten ligeså presset, så KFUM står godt rustet nu inden sæsonen slutter.

Serie 2 var på besøg i BBB og tabte 2-0. Anden gang KFUM taber til BBB i denne sæson. KFUM er dog - modsat BBB sikret endnu en sæson i serie 2. Absolut godkendt af KFUM som oprykkere til serie 2. Vi ser frem til en masse gode kampe efter ferien.

Held og lykke til begge mandskaber i de sidste kampe.